mos_honlapra_termkek

În domeniul tehnologiei de curățire industrială și a spălării auto cu înaltă presiune, tradițiile EHRLE pornesc încă din anul 1927. Uzina specializată pentru fabricarea aparatelor de spălătorie auto self service funcționează din 2007.

Uzina EHRLE de fabricare a instalațiilor self service se află în orașul Illertissen, Bavaria. Aparatele de spălătorie auto self service sunt fabricate cu cele mai moderne metode și cu o atenție deosebită acordată celor mai mici detalii.

În ianuarie 2007 a fost pusă în funcțiune uzina specializată pentru producerea de aparate de spălătorie auto self service, cu o capacitate de producție de aprox. 2000 unități pe an, producția este continuă și la capacitate maximă. Fabricarea produselor de înaltă calitate pentru clienții din toată Europa, și desigur pentru Dvs., are loc în Germania.

 Distribuitorul în țară este VALOR SMARTWASH SRL, o societate recent înființată pentru a reprezenta EHRLE in Transilvania. Reprezentanța funcționează în parteneriat cu societatea KVANT KFT - EHRLE Hungaria, societatea cu o experiență semnificativă in domeniul spălătoriilor auto self service, marca EHRLE. Prima unitate a fost vândută în 1992, de atunci au fost comercializate aprox. 200 spălătorii auto self service. În urma vânzării, instalării și asigurării service-ului pentru un număr atât de mare de unități, a acumulat o experiență semnificativă, pe care acum o punem la dispoziția Dvs.